Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

TROUBOVÝ GULÁŠ

0.0
TROUBOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

Maso,cibule...viz níže:-)

Postup přípravy

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamylu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak-velký
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JanaPas 24. 5. 2013, 21:40
no, mě tohleto vůbec nechutná a zbytek rodiny byl otráven (těšili se na guláš a já jim prý dala nepovedenou hovězí polévku). Možná proto, že v naší rodině mají chlapi děsně rádi guláš a toto je podle nich prý děsný blivajz. *-) Guláši dává chuť orestovaná cibule na sádle a opečené maso. A při dušení se cibule téměř rozpadne. Kdežto tady mi přijde, že cibule je uvařená (a vařenou cibuli nepozřu) a maso je prostě vařené a takové je to celé bez chuti a vodové. Prostě jsem to zkusila ale dělat to už nikdy nebudu.
Berušánci 26. 5. 2013, 20:32
@JanaPas již podle receptu Vám mohlo býti jasné že tam nebude orestovaná cibule ne? ,-) ,-) ,-)tak jste mohla tušit že VAŠIM CHLAPŮM chutnat nebude. (hello)
uplnejinaolga 24. 5. 2013, 21:21
(Y)
certovka. 8. 7. 2012, 11:19
Také jsem udělala gulášek podle Vašeho receptíku,je moc dobrý (Y),jen tam byl zbytečně moc cítit ten protlak *-) Masíka jsem měla asi kilo a půl,dala jsem celý protlak,myslím,že půlka by stačila,ale jinak moc dobrý (L)
Rulda 8. 3. 2011, 18:53
Tak jsme právě povečeřeli troubový guláš. Napoprvé jsem ho radši dělala z vepřového, abych kdyžtak nezkazila hovězí :-) ALE guláš je opravdu moc dobrý, jednoduchý tak moc, že víc jednoduchý už být nemůže a chutná skvěle!!! Víc takových receptů (clamp) (clamp) (clamp)
Berušánci 8. 3. 2011, 20:08
@Rulda Ahoj teti,jsem moooc ráda že Vám chutnalo (Y)je opravdu super rychlý a jednoduchý :-) :-) Zdravíme Pet a spol (L)
AmyVT 17. 2. 2011, 15:33
Tak Petro, právě jsem ho šoupla do trouby. Doufám, že se povede, čekám návštěvu a moučník se mi nepovedl. Musím je nacpat masem, aby neměli na další chod ani pomyšlení. :-)
Berušánci 17. 2. 2011, 21:32
@AmyVT Dobrý večer,tak jak to dopadlo??doufám a věřím že chutnal (F)
AmyVT 20. 2. 2011, 13:57
@Berušánci Chuťově byl moc dobrý. (Y) (jidlo) Jiný, než jaký jsme zvyklí. Jen jsem měla maso asi ze stoleté krávy, takže bylo i po 2 hod tužší, tudíž příště ho tam nechám raději o půl hoďky déle. Takže budu muset dát i více vody. Moc se mi líbí vařit ala "aintopf" a ještě více to, že nemusím míchat a hlídat hrnec. Zapnu troubu a jdu s malou ven. :-) Nemáte více takových receptů? (F)
Berušánci 1. 2. 2011, 21:14
,-) ,-) ,-)AT VÁM VŠEM CHUTNÁ (B) (hello)
pavlíkmacík 1. 2. 2011, 15:47
,-) :-D..místo pokličky na pekáč dávám alobal, který podle něj pěkně vytvaruju a to fakt čumět nejde (smich) (smich) (hello) (B)
arabelka 1. 2. 2011, 15:28
vyzkouším (Y) ten dovětek nemá chybu (smich) (smich)
chopper Jája 1. 2. 2011, 15:26
Zaujalo mě to i pobavilo ,-) Díky,ukládám (flower)
kopretin.a (upraveno) 13. 2. 2011, 13:21
ten dovětek je super :-D (Y) tak jsem to uvařila - klasika z kližky - a musela jsem teda hodinu přidat - bylo to tvrdé...a taky dám příště méně papriky...ALE CO JE GENIÁLNÍ - nemusí se s tím nic dělat - míchat, kontrolovat, dolévat vodu atd...takže super metoda...díky (L)
Berušánci 1. 2. 2011, 13:27
JE OPRAVDU VÝTEČNÝ,VŘELE DOPORUČUJI (F)
planice 1. 2. 2011, 13:57
@Berušánci PROSÍM TEN PROTLAK VELKÝ NEBO MALÝ *-)
Berušánci 1. 2. 2011, 14:02
@planice VELKÝÝ (L)
planice 1. 2. 2011, 14:03
@Berušánci DÍKY MOC (L).UŽ SE NA NĚJ TĚŠÍM ^o)MŇAM
Berušánci 1. 2. 2011, 14:04
@planice PAK PÍSNĚTE JAK CHUTNAL (hello)
planice 1. 2. 2011, 14:07
@Berušánci JASNĚ ŽE PÍSNU :-),JEN MUSÍM POČKAT AŽ (svatba)DORAZÍ Z RUSKA :-(
Berušánci 1. 2. 2011, 14:11
@planice (F) (F) (F) (L)
planice 1. 2. 2011, 14:13
@Berušánci (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie